Verkeersles op school - Wij maken je wegwijs!
.

 
De les 'alcohol, drugs, medicijnen en verkeer' bestaat uit 2 aaneengesloten lesuren van 45 minuten.
De kosten van deze les van 90 minuten bedragen € 117,- voor de eerste les en voor elke volgende les op dezelfde dag en locatie slechts € 78,- .
Ook is het mogelijk om contractafspraken te maken.

Bij voorkeur geef ik deze les twee, drie  of vier keer op één dag op dezelfde school of locatie.

Tot een afstand van 20 kilometer vanaf Belfeld worden geen reiskosten in rekening gebracht. Ook worden er tot een afstand van 50 kilometer vanaf Belfeld geen reiskosten in rekening gebracht als ik deze les drie of vier keer op één dag op dezelfde school of locatie kan geven. In overige gevallen bedragen de reiskosten  49 cent per kilometer.


De kosten voor het verzorgen  van de overige verkeerslessen bedragen voor de eerste les  van 45 of 50 minuten € 78,- en voor elke volgende les op dezelfde dag en locatie slechts € 39,- . per les van 45 of 50 minuten.Het is ook mogelijk om contactafspraken te maken.  Deze lessen geef ik ook bij voorkeur meerdere uren per dag op dezelfde school of locatie.

 Tot een afstand van 20 kilometer vanaf Belfeld worden geen reiskosten in rekening gebracht. Ook worden er tot een afstand van 50 kilometer vanaf Belfeld geen reiskosten in rekening gebracht als ik 6 of meer lessen van 45 of 50 minuten op één dag op dezelfde school of locatie kan geven. In overige gevallen bedragen de reiskosten  49 cent per kilometer.

De kosten voor het verzorgen van WRM 43 en de les over alcohol, drugs en medicijnen voor docenten in het onderwijs zijn op aanvraag.